Stugor på Råbocka

Stugorna i Strandbyn på Råbocka består av tre olika typer av boende. Stugorna är anpassade efter era behov och även efter hur många ni är som behöver sängplats. Vi har stugor för uthyrning med 2 bäddar, 4 bäddar och 6 bäddar. Du kan boka stuga till endast en övernattning eller flera dagar – du bestämmer själv!

När du kliver ut från stugan har du 1 minut till skogen, 2 minuter till stranden, och 3 sekunder på dig att koppla av!

Du kan boka stugor på Råbocka enkelt via vår onlinebokning

Följ oss på Facebook!
Funderar du på vad som händer på Råbocka året runt? På facebook.com/destinationrabocka kan du enkelt följa vad som händer.

Ny standard

Ni är på semester – låt oss tänka på det praktiska! Destination Råbocka jobbar hårt för att höja den kvalitet, standard och service som vi vill ge våra kunder.

Därför har vi valt att inför säsongen 2022 införa som standard i samtliga stugor i Strandbyn att tillförse stugor med sängkläder, handdukar samt städning – helt utan extra avgifter. Detta är ett steg i att ge våra kunder den högkvalitativa och bekväma standarden som de förtjänar, och att man skall slippa tänka på praktiska detaljer.

Nu får ni istället plats i packningen med ett extra par badkläder till beachen, eller ett extra par skor och utstyrsel till danskvällen! 

Nya stugor

Inför säsongen 2022 kommer vi på Destination Råbocka att färdigställa nya uthyrningsstugor (Grå), samt redan sålda fritidshus (Vita) på anläggningen. Detta är en satsning som har planerats sedan flera år tillbaka med ett tydligt mål att utöka storleken och kännedomen av ’Strandbyn’ på Destination Råbocka, och för att befästa anläggningen som ett av de mest självklara alternativen till ett semesterboende i Nordvästra Skåne vare sig om det är vinter, vår, sommar eller höst.

De nya uthyrningsstugorna som nu byggs kommer att inredas med 5+2 bäddar fördelat på 35kvm med fullt utrustat kök, dusch och toalett.

De resterande uthyrningsstugorna kommer att bli våra premiumboende med 2+2 bäddar där man på hela 35kvm kan bo i självhushållsstuga med hotellsvits-känsla.

Samtliga nya stugor kommer att följa tre teman: Hav, Skog och Strand. Dessa teman kommer tydligt att återspegla sig i inredningsval och utrustning, där den naturliga miljön som återfinns precis utanför stugans dörr också söker sig in i det tillfälliga hemmet och där kunden kan känna en harmoni med sin natur och omgivning. Din avkoppling är vårt mål!

Vi ses i Strandbyn, på Destination Råbocka!

Andas ut alla tunga bekymmer som vardagslivet bär med sig…

och andas in den friska, nordväst-skånska, havsindränkta skogslukten från stranden och sandskogen som ligger granne med er stuga.

Solen når trädäcket under merparten av dagens timmar, där du kan äta frukost, lunch och middag med vänner och familj – med plats att trivas, och insynsskyddat för att tillåta enskildhet och ro.

  • I alla stugor, med undantag för en, är du välkommen att ta med dig husdjur. Vi har givetvis även en handikappanpassad och en handikappvänlig stuga.
  • Våra minsta stugor har plats för 2 personer, som sover bekvämt i dubbelsäng/bäddsoffa. En av tvåbäddstugorn är handikappanpassad, och djurfri, dvs. inga husdjur tillåts.
  • Vi har även 4-bäddstugor, där 2 personer sover i dubbelsäng/bäddsoffa och två i våningssäng i ett separat rum.
  • Samtliga våra stugor är utrustade med servis/bestick och matlagningsredskap/kastruller/stekpanna för enklare matlagning, samt kuddar och täcken till alla sovplatserna.
  • De största stugorna är beräknade för maximalt 5 vuxna och 1 barn. I huvudsovrummet finns 1 dubbelsäng och en överslaf. I andra sovrummet finns en våningssäng, och i vardagsrummet kan en person kan sova i en utbäddbar säng. En av dessa stugor är handikappvänlig.

Praktisk information om stugor på Råbocka

På Råbocka finns det 22 stugor. 8st med 4 bäddar, 8 med 5+1 bäddar och 6 med 2 bäddar.
I stugorna finns täcken och kuddar, lakan och handdukar.

Stuga Strand – 5+1-bäddsstuga, varav 1 extra bädd för barn

Självhushållsstuga 35 m2. Sovrum nr. 1 har en dubbelsäng nedtill och överslaf lämplig för barn ovanför. I Sovrum nr. 2 finns våningssäng för 2 pers.

Soffa finns också med möjlighet att använda som extra bädd. Sovrummen har skjutdörrar och är tyvärr inte full tillgängliga vid rörelsehinder, dock är soffan samt resten av stugan anpassad även för rörelsehindrade (rullstol, rullator) – inkl badrum.

Kök med kyl o frys och micro. Badrum med dusch, WC och handfat. I anslutning till varje stuga finns det ett trädäck om 10 kvm.

Stuga Friluft – 4-Bäddstuga

Det finns fyra 4-bäddstugor med dusch och toalett. De är utrustade som 2-bäddstugorna, fast för 4 personer, samt att de innehåller ett litet extrarum med en våningssäng.

Stuga Friluft Mini – 2-bäddstuga

I tvåbäddstugorna finns köksbänk med vask/varmt o kallt vatten, kyl, 2 spisplattor, kaffebryggare och microvågsugn. Här finns också porslin och kastruller för 2 personer.

Sover gör man i utbäddbar bäddsoffa (dubbelsäng). Tv finns. Bord och 2 stolar. Dusch och toalett. En av 2-bäddstugorna är handikappanpassad och djurfri.