Om Destination Råbocka

Destination Råbocka är en plats där semesterfirare samlas ända sedan tidigt 1930-tal!

Destination Råbocka ligger precis vid havet skyddat av de unika sanddynerna, eller klitterna, som vi säger här i Nordvästra Skåne.

En 6.8 kilometer lång sandstrand löper längs Skälderviken. Därmed har du fantastiska möjligheter till att bada, motionera och koppla av. Börja din joggingrunda på stranden och fortsätt därefter upp längs med någon av stigarna i sandskogen. Skogen har fler motionsspår av olika längd. Det finns även fina leder för dig som vill cykla eller njuta av naturen på hästryggen.

På platsen där Destination Råbocka ligger idag startades en tältcamping på 1930-talet, Råbocka Camping. Området är sedan många generationer ett semesterparadis för svenska men även utländska turister. Vi är mycket måna om att fortsätta denna tradition. På Råbocka erbjuder vi idag boende, restaurang, en liten butik och glassbar. Men vi har dessutom en cykeluthyrning som ger dig möjlighet att se dig om på Bjärehalvön och Kullahalvön.

Landskapet runt Ängelholm är platt och cykelvänligt. Här finns många härliga utflyktsmål, bland annat Skäldervikens hamn, caféer och restauranger. Även hantverkare och presentbutiker finns på behagligt avstånd för dig som även vill shoppa.

Känner du för att stanna och njuta av lugnet hos oss kan vi kanske locka med en runda minigolf? Även om våra banor renoverades senast 2018 är ändå vår minigolf en nostalgisk pärla som uppfördes på 1970-talet. Många av våra gäster har spelat minigolf här sedan barnsben. Nu spelar de gärna en runda med till exempel barn och barnbarn.

Råbocka Camping höll tidigare i bokningar av stugor och boende. Inför säsongen 2021 har vi på Destination Råbocka återtagit driften och hyr ut stugor. Nu bokar ni därför ert boende i stuga hos oss via denna länk:

Boka stuga

Vill ni boka campingplats för husvagn/husbil eller tältplats kan vi inte hjälpa er, men våra grannar Råbocka Camping hjälper mer än gärna till!

Vi ses på Råbocka!

Ikon Stuga och servicebutik på Destination Råbocka