Information om Covid-19

Här hittar ni information om Covid-19.

På Destination Råbocka har vi som ständigt mål att lägga grunden för en minnesvärd och underbar semester för alla våra gäster med boende, mat och upplevelser tillgängligt på anläggningen.

Detta kan vi fortsätta med som ett resultat av att vi fortsätter att ta Covid-19 på allvar, för än är det tyvärr inte över. Därför är vi måna om att skapa förutsättningar för att både gäster och anställda skall kunna vistas tryggt på vår anläggning. 

Vi följer eventuella rekommendationer från Svenska myndigheter och experter. 2021 implementerades flera nya rutiner för att fortsatt hålla den höga hygienstandard som vi även vanligtvis har.

På denna sida kommer vi löpande att uppdatera med information gällande Covid-19.

Saknar ni någon information om Covid-19 och er vistelse på Råbocka är ni välkomna att kontakta oss!

 

Senast uppdaterad 2022-04-04

Information om vad du kan göra för att minska riskerna för dig själv och andra:

  • Stanna hemma om du är sjuk! Vi uppmanar all vår personal att stanna hemma vid minsta symptom av sjukdom och vi förväntar oss att ni även gör detsamma!
  • Tvätta händerna noggrant och regelbundet.
  • Hosta/nys i armvecket
  • Håll rekommenderat avstånd till andra gäster och även personal
  • Håll passande avstånd på trånga ytor och i allmänna utrymmen. Till exempel i butik, glassbar och reception.
  • Rengör utrustning och torka av ytor efter att du använt dem, till exempel i det gemensamma köket.
Ikon Stuga Destination Råbocka

Att bo hos oss

Ni som hyr en stuga på Destination Råbocka kan känna er trygga med att ni har eget boende. Det är gott om avstånd till grannar och ni har möjlighet att kontrollera miljö och den mån ni vistas med andra gäster. Samtliga stugor städas noga före och efter avresa. 

Gemensamma byggnader och reception

För våra gästers trygghet har vi infört extra städrutiner på hela anläggningen. Detta innebär att servicehus och allmänna utrymmen städas och även desinficeras regelbundet (minst 3 gånger om dagen).

Vi uppmanar alla som vistas på anläggningen, både gäster och personal, att ta hänsyn till varandra, hålla lämpligt avstånd och undvika allt för mycket trängsel i den mån det är möjligt. 

Vad gäller för avbokningar relaterat till Covid-19?

Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle det komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi att informera om detta. Bokningsregler finns att läsa här

För mer information om Covid-19 och er vistelse på Råbocka är ni välkomna att kontakta oss.