Strandbutiken på Råbocka

Frukost, fika, grillat, mat och till och med lokalt! I butiken på Råbocka vill vi att du hittar allt det du behöver när du är vår gäst.

I Strandbutiken har vi färska bullar från ett lokalt bageri alla dagar under högsäsong och på helgerna under lågsäsong. Vi har till exempel pålägg, bland annat från Ljungachark som ligger endast en mil bort, mejerivaror och ägg. Helt enkelt allt gott som du kan tänka dig att äta till frukost, den enklare lunchen och grillkvällen. Vi har så klart även ett större utbud av läsk och juice, kakor samt snacks i servicebutiken. Sånt som är så gott att ta med till stranden eller på utflykten.

I butiken på Råbocka har vi  även en sektion som vi kallar ”Lokalhörnan”. Där skyltar vi med lokala varor från närområdet. Det är fantastiskt god mat och dessutom klimatsmart.  Efter produktion får varorna inte färdas längre än 30 kilometer innan de når vår butik!

Men vi glömmer inte dina andra viktiga semesternöjen. Vi har till exempel veckotidningar, strandleksaker och bollar.  Sådant är väl också nödvändigt på din sommarsemester, eller hur?!

Öppettider

Säsongens varaktighet – 28/4 – 17/9 

28/4 – 4/6

Fredag + lördag 08-19

5/6 – 20/8
Öppet alla dagar 08-19

21/8 – 17/9
Öppet Fredag + lördag 08-19