Välkommen till Destination Råbocka!

En plats där semesterfirare samlas sedan tidigt 1930-tal.

På Råbocka njuter du av närhet till havet, skogen och Ängelholms charmiga citykärna.


På Destination Råbocka bor du i mysiga stugor, spelar minigolf och hyr cyklar. Här finns även en härlig restaurang, Strandhaket, och en glassbar – med hela Engelholmsglass sortiment.

Boka stuga

Vi ses på Råbocka 2023!

Den 2/12 - 2022 kl 17.00 öppnar bokningen för 2023!

Vi har delat på verksamheterna! Destination Råbocka återtog säsongen 2021 driften och även uthyrningen av stugor.


Nu bokar ni i stället ert boende i stuga hos oss enkelt och smidigt här.
Bara fyll i bokningsformuläret!

Vill ni boka campingplats för husvagn/husbil eller tältplats hjälper i stället våra grannar Råbocka Camping mer än gärna till. Besök deras hemsida www.rabockacamping.se

Ikon Stugor och boende Råbocka

På Destination Råbocka finns tre typer av stugor, som alla är anpassade efter dina behov och efter hur många ni är som behöver sängplats. Vi har 2-bäddstugor, 4-bäddstugor och 6-bäddstugor. Du kan till exempel boka endast en övernattning eller också för flera dagar. Läs mer om våra stugor här

Till bokningen
Ikon Restaurang Strandhaket Råbocka

Restaurang Strandhaket

I vår nyrenoverade restaurang serverar vi fräscha sallader och lätta rätter. Du kan äta hos oss eller ta med dig maten ner till stranden om du hellre vill det! På kvällarna har vi en á la carte meny med vällagad mat, vin och öl, varav ett antal lokala sorter. I baren kan du även få en somrig cocktail, med eller utan alkohol!

Besök Strandhakets hemsida

Ikon Glasskiosk Råbocka

Glassbaren

I Glassbaren säljer vi kulglass från Engelholmsglass. Här finns gräddglass och även härliga sorbeter. Självklart finns det också laktos- och glutenfria alternativ.

Ikon Butik Råbocka

Vi har en liten servicebutik, så att du slipper åka iväg och handla. I butiken erbjuder vi till exempel frukostmat, mejerivaror, drycker, godis och snacks. Butiken är öppen 8-21 under högsäsongen och under helgerna övrig tid från april till september. Under lågsäsong skiljer det sig något. Aktuella öppettider hittar du här

 

Ikon Omgivningen Råbocka

Inget är långt bort från Råbocka – Båstad, Torekov, Laholm, Helsingborg; turistmagneter som lockar massor av turister varje säsong. Du är inte heller långt ifrån Vallåsens skidanläggning, eller Kungsbyggets rodelbana/zipline. Ängelholm har två unika museer, Järnvägsmuseet och Flygmuseet, som är intressanta för barn såväl som för vuxna.  Oavsett om du vill vara aktiv eller bara slappna av några dagar, hos oss kan du njuta av din ledighet!

När du kliver ut från en stuga på Destination Råbocka har du bara 1 minut till skogen, 2 minuter till stranden, och 3 sekunder på dig att koppla av!

Andas ut alla tunga bekymmer som vardagslivet bär med sig, och andas i stället in den friska, nordväst-skånska, havsindränkta skogslukten från stranden och sandskogen som ligger granne med er stuga.

Ni som hyr en stuga på Destination Råbocka kan känna er trygga med att ni har eget boende med gott om avstånd till grannar, ni och har därmed möjlighet att kontrollera miljö och den mån ni vistas med era medgäster.

Läs mer om Råbocka

Trygghet på Destination Råbocka

Vi på Destination Råbocka tar Covid-19 på allvar och än är det inte riktigt över. Därför är vi måna om att skapa förutsättningar för att både gäster och anställda skall kunna känna sig trygga på vår anläggning.

Läs mer här:

Information om Covid-19
Stuga Destination Råbocka